sön23feb13:00sön16:00Visning av Ekhamns Gård

Information

Öppet hus på Ekhamns Gård söndagen den 23 februari kl 13-16

För Dig som planerar en fest, bröllop eller konferens och vill se vad herrgården har att erbjuda!

Söndagen den 23 februari mellan kl 13 och 16 är det öppet hus på Ekhamn. Du som planerar att ha en fest, släktträff, bröllop, födelsedagsfirande såväl som en konferens eller kick-off är välkommen att titta på vad Ekhamns Gård har att erbjuda.

Vi bjuder på kaffe och kaffebröd om du anmäler dig, men du kan också bara dyka upp om du hellre vill det.
Anmäl till info@ekhamn.se

1700-talsherrgården med sina gamla möbler är en perfekt miljö för din fest eller annat arrangemang. Vi har plats för upp till 60 matgäster i stora salen och en trappa upp finns 20 bäddar. Mat och dryck ordnar du själv då du har full tillgång till vårt kök – eller så låter du en cateringfirma ta hand om den delen.

Sommartid är vår terrass med utsikt över Mälaren en trevlig plats att samlas på. I trädgården finns en gammal kvarnsten som ofta har använts som vigselplats för de brudpar som valt att även vigas på Ekhamn.

Läs mer om Ekhamns Gård här

 

Mer

Tid

23 februari, 2020 13:00 - 16:00(GMT+00:00)

Plats

Ekhamns Gård

Other Events

Arrangör

Ekhamns Gård

För festen, familjen, företaget eller bröllopet. På Ekhamns gård finns en vacker sal som passar sällskap upp till 60 sittande gäster. I direkt anslutning finns även ytterligare salonger och bibliotek som kan nyttjas till gemenskap och dans. Utåt Mälaren vetter en stor terrass och ett trädäck med plats för 75 personer som bjuder på en fantastisk utsikt.

Learn More

Ekhamns Gård