Om Visit Knivsta

Visit Knivsta - för boende och besökare!

Visit Knivsta startades 2016 eftersom vi upplevde att Knivsta har så oerhört mycket att erbjuda men vi fann det svårt att finna utbudet.
Vi ville samla det på ett ställe, den naturliga startpunkten för dina digitala sökningar om Knivsta, för att därefter leda våra besökare vidare till våra samarbetspartner, Knivstas företag och föreningar.

Knivsta har en hög inflyttning och Visit Knivsta vill underlätta för nya och gamla Knivstabor att ta del av det som händer och erbjuds i Knivsta samt att visa på den historia och natur vi har i vår närhet.

Vi vill bidra till en stolthet över vår bygd. Vi vill också stärka Knivstas attraktionskraft och locka fler besökare till vår fantastiska destination.
Det gör vi bland annat genom ett aktivt samarbete med många av Knivstas företag och föreningar. Visit Knivsta är en plattform för samverkan för lokala företag och föreningar genom att skapa möjligheter för nya samarbeten och kontakter mellan aktiva organisationer i Knivsta.

Visit Knivsta är ett privat företag och vi tror starkt på samverkan.
Vi ensamma kan inte lyfta Knivsta men tillsammans med alla Knivstas kreativa företag och föreningar kan vi göra det!

Knivsta har något för alla smaker!

Läs gärna mer om våra Företag, Föreningar och Evenemang  samt vad du kan Uppleva, Äta och Bo

Årets turistbyrå 2017!

Turistmål.se, ”Hela Sveriges turistbyrå” utlyser årligen en tävling för att få fram landets bästa turistmål i några olika kategorier. 2017 nominerades Visit Knivsta i kategorin ”Årets Turistbyrå” och vann!

Motiveringen lyder:
“Besökarna på Turistmål.se har röstat fram Visit Knivsta till årets turistmål 2017 med motiveringen: Visit Knivsta har en hög service i världsklass och nöjda kunder. Och för att Visit Knivsta på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden.”

Har du idéer, synpunkter eller bara vill dela med dig av tips?

Tveka inte – hör av dig till oss!

Telefon: tel:0733390064
Mail: hej@visitknivsta.se 

Hanna Björk, Projektledare Visit Knivsta
Canilla Enskär, Projektledare Visit Knivsta

 

 

 

X