Om Visit Knivsta - välkommen till oss!

Visit Knivsta är ett privat företag som lyfter Knivstas härliga utbud av evenemang, företag, föreningar, historia och natur m.m. För boende och besökare.

Visit Knivsta startades 2016 då vi ville skapa en enkel och tydlig startpunkt där du börjar ditt sökande om Knivsta, vare sig det gäller varor, tjänster, kultur, fritid, utflykt och allt annat.

Ifrån startpunkten leder vi dig vidare till våra samarbetspartner för att finna svar på dina sökningar!

Våra samarbetspartner får en tydlig, digital plattform att synas på. En annons dygnet runt, året runt. Samtidigt som våra samarbetspartner är en förutsättning för att kunna tillhandahålla den service Visit Knivsta utgör. Samarbete och samverkan har varit våra ledord sedan start.

Tillsammans kan vi visa allt Knivsta har att erbjuda!

Visit Knivsta karta Knivsta

Så här, ett tag efter starten, kan vi med glädje se att vår idé fyller den funktion vår vision var. Vi har ett ständigt ökande antal besökare på webbplatsen vilket vi är både stolta och glada över. Våra besökare är såväl Knivstabor, Upplänningar, Längrebortifråningar och utländska turister. De söker både nytta och nöje.

Visit Knivsta är ett privat företag och drivs av Canilla Enskär och Hanna Björk, två damer i sina bästa år som vill bidra till en stolthet över vår bygd. Vi vill också stärka Knivstas attraktionskraft och locka fler besökare till vår fantastiska destination bland annat genom ett aktivt samarbete med många av Knivstas företag och föreningar.

Visit Knivsta är ännu inte komplett, vill du att ditt företag eller din förening också skall finnas med här, skicka ett mail till hej@visitknivsta.se, har du ett besöksmål som du tycker borde finnas med, maila hej@visitknivsta.se.

Vi hoppas att du har mycket glädje av Visit Knivsta!

Årets turistbyrå Visit Knivsta

Årets turistbyrå 2017!

Turistmål.se, ”Hela Sveriges turistbyrå” utlyser årligen en tävling för att få fram landets bästa turistmål i några olika kategorier. 2017 nominerades Visit Knivsta i kategorin ”Årets Turistbyrå” och vann!

Motiveringen lyder:
”Besökarna på Turistmål.se har röstat fram Visit Knivsta till årets turistmål 2017 med motiveringen:
Visit Knivsta har en hög service i världsklass och nöjda kunder. Och för att Visit Knivsta på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden.”

Sök Företag i Knivsta - Visit Knivsta

Våra Tjänster!

Vi erbjuder bland annat:

Reklam i ett positivt sammanhang – bli synligare på Visit Knivstas webbplats!

Exempel på övriga tjänster:

Hemsidor i wordpress, Utformning av marknadsföringsmaterial
Arrangera event och evenemang
Förmedlingshjälp till externa parter avseende kompletterande tjänster

Läs mer om vad vi kan göra för din verksamhet!

Har du idéer, synpunkter eller bara vill dela med dig av tips?

Tveka inte – hör av dig till oss!

Telefon: 0734603351 och 0733390064
Mail: hej@visitknivsta.se 

Hanna Björk, Projektledare Visit Knivsta
Canilla Enskär, Projektledare Visit Knivsta

Samarbete och samverkan i Knivsta!

www.visitknivsta.se