Ekhamns Gård

Ekhamns Gård har en lång historia som sträcker sig från 1100-talet och fram till nutid. Från 1200-talet och fram till 1500-talet tillhörde Ekhamn Skokloster. Adelsmannen Alf Eriksson fick Ekhamn i gåva av kung Johan III år 1585. Gården har ägts av kungar, grevar och adelsmän och har fram till slutet av 1800-talet alltid gått i arv eller skänkts som gåva.

Ekhamn kombinerar en fantastisk miljö med närheten till såväl Stockholm som Uppsala. En mötesplats för ert bröllop, familjens släktträff, fest för vänner eller företagets kickoff och konferens

Hyr en Herrgård!

För festen, familjen, företaget eller bröllopet. På Ekhamns gård finns vackra salar vilka passar sällskap upp till 50 sittande gäster. I direkt anslutning finns även ytterligare salonger och bibliotek som kan nyttjas till gemenskap och dans. Utåt Mälaren vetter en stor terrass med plats för 60 personer som bjuder på en fantastisk utsikt.

Hyr ni Ekhamns gård är ni alltid de enda gästerna och finns det ingen tidsgräns för hur länge ni får spela musik mm. Ni kan alltså fortsätta till solen går upp om ni önskar!

Övernattning och mat på Ekhamns Gård

På övervåningen finns totalt 6 rum med plats för upp till 20 övernattande. I det nyupprustade köket finns det bra möjlighet till matlagning och kompletta kuvert för upp till 60 personer.

Kontakt

Telefon: 070-590 59 99
E-post: info@ekhamn.se
Webbsida: www.ekhamn.se

Övernattning | Konferens | Fest | Hyr en gård

I Ekhamns salonger

Konstutställningar, författarträffar, en eftermiddag eller kväll med Linnétema, sommarcafé m.m
Läs mer här om vad som är aktuellt I Ekhamns Salonger

Ekhamns Gård

När ni hyr Ekhamns Gård får ni som en guldkant på er vistelse hyra en badtunna med extra förmåner. Läs mer här

X