Ekhamns Gård

 741 91 Knivsta

070-590 59 99

www.ekhamn.se

Ekhamns Gård har en lång historia som sträcker sig från 1100-talet och framåt.

I början på 1600-talet fick Riksrådet och friherren Johan Skytte Ekhamn i gåva av kung Karl IX som tack för att han varit lärare åt kungens son, sedermera Gustav II Adolf. Skytte lät uppföra den nuvarande herrgården som sedan under århundraden har gått i arv i Skyttes släkt.

Den nuvarande ägarfamiljen köpte gården 1941.

Ekhamn kombinerar en fantastisk miljö med närheten till såväl Stockholm som Uppsala. En mötesplats för ert bröllop, familjens släktträff, fest för vänner eller företagets kickoff och konferens

Hyr en Herrgård!

För festen, familjen, företaget eller bröllopet. På Ekhamns gård finns vackra salar vilka passar sällskap upp till 60 sittande gäster. I direkt anslutning finns även ytterligare salonger och bibliotek som kan nyttjas till gemenskap och dans. Mot Mälaren finns en stor terrass  som bjuder på en fantastisk utsikt.

Hyr ni Ekhamns gård är ni alltid de enda gästerna och finns det ingen tidsgräns för hur länge ni får spela musik mm. Ni kan alltså fortsätta till solen går upp om ni önskar!

Övernattning och mat på Ekhamns Gård

På övervåningen finns 6 rum med plats för upp till 20 övernattande. Fler bäddar går också att ordna i andra hus i närheten. I det nyrenoverade köket finns det bra möjlighet till matlagning. Glas, porslin, dukar mm ingår när ni hyr Ekhamn.

Sagolik Upplevelse, Ekhamn Knivsta Dekorationer

I Ekhamns salonger

Konstutställningar, författarträffar, en eftermiddag eller kväll med Linnétema, sommarcafé m.m

Läs mer här om vad som är aktuellt I Ekhamns Salonger

Ekhamns Gård

Telefon: 070-590 59 99
E-post: info@ekhamn.se
Webbsida: www.ekhamn.se

Samarbete och samverkan i Knivsta!

Läs mer om Knivstas företag och våra samarbetspartners
X