tors13jun18:30tors21:30I huvudet på författaren Kjell Eriksson

Information

MÖTE MED KJELL ERIKSSON

Torsdagen den 13 juni kl 18:30 är du inbjuden att träffa författaren Kjell Eriksson på Ekhamns Gård.

Kjell är trädgårdsmästaren som blev författare och som skrivit många kriminalromaner i Uppsalamiljö om kommissarien Ann Lindell. En serie han egentligen avslutade för tio år sen då den gav ut vad som var tänkt vara den sista boken om henne.

– ”Som vi har väntat”, så kan man sammanfatta reaktionerna på beskedet att jag skrivit en fortsättning på serien om Ann Lindell, säger Kjell. Det är 10 år sen sist. Boken, ”Den skrattande hazaren”, har varit ett nöje att skriva, att få återknyta till Uppsala och Uppland.

Vi börjar kvällen med en lättare måltid bestående av smörgåstårta. Lagom till kaffet berättar Kjell om både denna och sina andra böcker. Det finns även tid för frågor och samtal om hans författarskap — och vem vet, kanske får vi också ett par tips från trädgårdsmästaren Kjell.

ANMÄLAN

I priset 150 kr/pers ingår:
– Smörgåstårta
– Bordsvatten, alkoholfri öl, cider eller läsk
– Kaffe/te/läsk med en godbit till

Endast föranmälan och senast 10 juni. Anmälan och betalning med kort sker via denna länk.

VÄLKOMNA!

Läs mer om Ekhamns Gård här

Läs mer om vad som händer i Knivsta här

Mer

Tid

(Torsdag) 18:30 - 21:30(GMT+00:00)

Plats

Ekhamns Gård

Other Events

Arrangör

Ekhamns Gård

För festen, familjen, företaget eller bröllopet. På Ekhamns gård finns en vacker sal som passar sällskap upp till 60 sittande gäster. I direkt anslutning finns även ytterligare salonger och bibliotek som kan nyttjas till gemenskap och dans. Utåt Mälaren vetter en stor terrass och ett trädäck med plats för 75 personer som bjuder på en fantastisk utsikt.

Learn More

Ekhamns Gård