december, 2019

sön15dec11:00sön16:00Hugg din egen gran på Ekhamns Gård

Information

En naturupplevelse för hela familjen

Att få gå ut i skogen för att välja och hugga sin egen julgran är en spännande upplevelse för både stora och små. På Ekhamn har vi länge haft det som tradition i familjen och nu har även du möjlighet att uppleva detta.

Söndagen den 15 december öppnar vi upp vår herrgård mellan 11 och 16 för dig som vill hämta din egen gran i våra skogar. Det finns ett 20-tal granar som väntar på att få fira jul hemma hos en familj, så boka din gran innan de tar slut!

Du som inte vill ha en gran men ändå vill göra en utflykt är också välkommen till Ekhamn. Köp en fika, handla julklappar eller ta med badkläder och ta ett dopp i badtunnan (ingår när du köper fika).

Så här går det till:
– Du bokar en ledig starttid och betalar din gran i förväg.
– Du och din familj kommer till Ekhamn minst 20 min innan överenskommen tid för avprickning och för att få fikabiljetter.
– Ni får skjuts ut i skogen där vi visar var det finns granar.
– Låna en såg eller använd er egen och välj ut och hämta den gran ni gillar bäst.
– Sen får ni skjuts tillbaka till herrgården där vi bjuder på kaffe, saft, läsk, glögg, bullar och annat gott.
– I herrgården finns också ett urval av julklappar till försäljning – smycken, smide, lyktor, presentkort på upplevelser mm.

Pris för en vuxen och ett barn är 700 kr med transport till/från skogen, julgran, fikabuffé och godispåse. Är ni fler betalar ni 250 kr/vuxen och 150 kr/barn (3-15 år, barn under tre år är gratis).

Boka genom att skicka ett mejl till info@ekhamn.se och berätta hur många vuxna och barn ni är samt vilken tid ni vill komma. Du får en bekräftelse och betalar sen din gran i förväg via Swish.

Välkomna!

Läs mer om eventet här

Läs mer om Ekhamns gård här

Mer

Tid

(Söndag) 11:00 - 16:00

Plats

Ekhamns Gård

741 91 Knivsta

Arrangör

Ekhamns GårdFör festen, familjen, företaget eller bröllopet. På Ekhamns gård finns vackra salar vilka passar sällskap upp till 50 sittande gäster. I direkt anslutning finns även ytterligare salonger och bibliotek som kan nyttjas till gemenskap och dans. Utåt Mälaren vetter en stor terrass med plats för 60 personer som bjuder på en fantastisk utsikt.Telefon: 070-590 59 99

X