Wienerafton och skridskoskola

Nyheter

Wienerafton och skridskoskola

Åk skridskor till musik!

Den 3 februari är det återigen dags för den årliga Wienerafton som arrangeras av Knivsta Idrottssällskap (Knivsta IS). Alla som vill är välkomna att dansa fram över den blanka isen eller ta ett par första stapplande skridskoskär mellan kl 16-18.

Arrangemanget brukar locka många i alla åldrar att snöra på sig skridskorna och när hungern sätter in finns servering av korv, saft och kaffe.

Tidigare år har det varit på planen bakom Hälsohuset men pågrund av byggande av CIK, centrum för idrott och kultur, så kommer det att bli på annan plats i år. Mer information om var kommer att komma på föreningens hemsida: www.knivstais.se

Föreningen har också skridskoskola för barn från fem år och uppåt vid Ängbyskolan. I år är det nionde året och skolan startar lördag den 20 januari.

Vinteraktiviteter i Knivsta!

I Knivsta finns många roliga och spännande vinteraktiviteter. Ta en tur till pulkabacken, ge dig ut i skidspåren eller varför inte snöra på dig skridskorna och glida ut ut på isen på storån, som en gång var del av den forntida sjöleden mellan Uppsala och Östersjön.

Ta på varma kläder, packa ner en filt, matsäck och en termos med varm choklad och passa på att njuta av Knivstas många fina naturområden med en vinterpicknick!

Läs mer här…

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.