Visit Knivsta utsedd till Årets turistbyrå!

Nyheter

Visit Knivsta utsedd till Årets turistbyrå!

Turistmål.se, ”Hela Sveriges turistbyrå” utlyser årligen en tävling för att få fram landets bästa turistmål i några olika kategorier. 2017 nominerades Visit Knivsta i kategorin ”Årets Turistbyrå” och vann!!!

Motiveringen lyder:
Besökarna på Turistmål.se har röstat fram Visit Knivsta till årets turistmål 2017 med motiveringen: Visit Knivsta har en hög service i världsklass och nöjda kunder. Och för att Visit Knivsta på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden.

– Vi är väldigt glada och stolta, säger Hanna Björk och Canilla Enskär som driver verksamheten. Det känns jättekul att folk uppmärksammar oss och att våra besökare känner att Visit Knivsta hjälper dem att hitta Knivstas härliga utbud. Och att så många sedan tagit sig tid att gå in och rösta på oss är oerhört hedrande, säger Canilla Enskär. Bättre betyg är svårt att få.

Vi lanserade webbplatsen i september 2016 och vi arbetar aktivt tillsammans med våra samarbetspartner, Knivstas företag och föreningar, att presentera Knivstas fina och varierade utbud på ett lättillgängligt och attraktivt sätt. Allt för att underlätta för boende och besökare att ta del av utbudet men också för att kunder och leverantörer lätt skall finna varandra.

Vi arbetar aktivt med att hålla webbplatsen levande och uppdaterad med alla slags verksamheter, erbjudanden och evenemang, Knivstas historia och annat som webbplatsens besökare kan tänkas vilja veta. Det skall alltid vara roligt att gå in på visitknivsta.se

Vårt mål är att bidra till att öka stoltheten över att vara Knivstabo samtidigt som vi vill lyfta Knivsta som besöksmål och en attraktiv etableringsort för dem som ännu inte upptäckt oss. Det kan handla om fler besökare på evenemang som genererar ökad handel, att koppla ihop företag med nya kontakter och lyfta våra samarbetspartner på ett nytt sätt. Det är en fantastisk känsla att kunna medverka till en del av detta, menar Hanna Björk. Nu hoppas vi att ännu fler hittar till webbplatsen och att fler företag och föreningar vill vara med och tillsammans göra Knivstas attraktivitet mer synlig.

Exempel på andra kategorier i tävlingen är vandrarhem, bussresor och transporter, skolresor, butiker, dansställe, historiska sevärdheter och gårdsbutiker.

För mer information om Visit Knivsta, vänligen kontakta:
Hanna Björk, projektledare Visit Knivsta, telefon 073-339 00 64
Canilla Enskär, projektledare Visit Knivsta, telefon 073-460 33 51

Om Turistmål.se
Turistmål.se startades 2008 och vill samla hela Sverige under ett och samma tak. I dag finns över 19000 sevärdheter, aktiviteter, boenden med mera, på sajten.

Kontaktinformation Turistmål.se
Per Berg, vd för Turistmål.se
E-mail: per@turistmal.se

Turistmål i Sverige, Torggatan 12A, 541 30 Skövde
www. turistmal.se

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.