Visit Knivsta ingår samarbete med Knivsta kommun över sommaren 2020

Nyheter

Visit Knivsta ingår samarbete med Knivsta kommun över sommaren 2020

Visit Knivsta och Knivsta kommun samarbetar

Knivsta kommun och Visit Knivsta ingår ett samarbete över sommaren 2020 för att därigenom möjliggöra för företag och kommunens egna verksamheter att synas på webbplatsen visitknivsta.se med erbjudanden och evenemang.

Detta är också en del i satsningen att gynna det lokala näringslivet i kombination med att locka besökare, såväl Knivstabor som utifrån, att ta del av allt härligt Knivsta har att erbjuda.

Vidare innebär satsningen också att alla företag med verksamhet som passar under ”BO” och ”ÄTA” nu får möjlighet att listas under dessa kategorier på webbplatsen. Canilla Enskär på Visit Knivsta förtydligar dock att ett enskilt samarbete med Visit Knivsta alltid ger mer för företag och föreningar men det är roligt att nu ta ett steg till mot att visitknivsta.se ska bli en komplett informationskälla för Knivstas invånare, företag och besökare.

För det är ju tillsammans som vi blir attraktiva.

Upplev Knivsta med Knivsta kommun 2020!

Knivsta kommun tipsar om smultronställen och informerar om kommunens aktiviteter i sommar på sidan ”Upplev Knivsta i sommar” på kommunens webbplats.

Läs mer här

Mer att erbjuda

Finns inte ditt företag med i listan med du tycker att det skulle passa in så meddela oss på hej@visitknivsta.se
Och om du är intresserad av att bli samarbetspartner för att få del av hela utbudet och synas på den plats sökningar om Knivsta börjar mejlar du också hej@visitknivsta.se

Det är ju tillsammans vi visar och ökar Knivstas attraktivitet!

Glad sommar!

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.