Releasefest och debutsingel för Hedda och Line!

Nyheter

Releasefest och debutsingel för Hedda och Line!

Midnattsrelease på Ungdomens hus i Uppsala för Knivsta tjejerna Hedda och Line!

Den 25 maj 2017 var det dags för releasefest för tjejernas debutsingel ”When I Leave” som släpptes den 26:e.
” – Det är en härlig sommar låt med en blandning av stämsång och sköna beats.” säger Line. ” – Releasefesten var på ungdomens hus och förutom oss var det även uppträdanden av Linnéa Lundevall, hiphop dansare från Dansstudion i Norbys tävlingsgrupp samt ÅKE och Sh Flow. Alla artisterna är ungdomar från Knivsta och Uppsala.”

Hedda och Line är kusiner och är uppväxta i Knivsta. De började intressera sig för musik tidigt, redan vid 6 års ålder skrev de sin första låt. Musiken de skapar är en spännande blandning av hiphop, dans, pop och stämsång. Hiphop ligger dem varmt om hjärtat och de vill gärna kombinera den fina, akustiska musiken med det grova och kaxiga från hiphopen.

På sidan av musiken har de två Knivstaborna också ett stort intresse för dans. Det har gett dem flera betydelsefulla erfarenheter. Till exempel har de uppträtt tillsammans med artister som Samir och Viktor, Panetoz och Oscar Sia.

Dessa tjejer inga som backar när det blir svårt. Om det är något de har gjort sig kända för är det kreativiteten, drivet och skaparglädjen de alltid bär med sig och låten handlar om just det; ”- Att så länge man tror på sig själv och älskar det man gör kan inget stoppa en.”

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.