Öppen scen för Knivstas talanger!

Nyheter

Öppen scen för Knivstas talanger!

Scenkonstnärerna vill sparka igång med "öppen scen" för gammal som ung i Knivsta.

Scenen är för gammal ung och helt digital under pandemin. Projektet är ett samarbete mellan Scenkonstnärerna och bland annat Visit Knivsta och Studiefrämjandet Vuxenskolan. Budskapet är enkelt.

– Har du lärt dig något nytt under pandemin?
Eller kanske skapat något?
Känner du dig redo att dela det med någon, men vet inte hur du kan få tag i en publik?
Då har du hittat möjligheten i Scenkonstnärerna och Visit Knivstas digitala öppna scen!

”- Här finns det plats för musik, skådespel, magi, diktuppläsning, stå-upp-komedi, bolltrick, parkour, dans och annat spännande.” säger initiativtagaren Canilla Enskär som är projektledare.

”- Eftersom pandemin begränsar oss från att framföra LIVE så ber vi alla deltagare att spela in och skicka in sin video till oss. Sen publicerar vi dem på Scenkonstnärernas YouTube kanal. Vi hoppas att många nappar och ser framemot en härlig vår full av kreativitet!”

”Öppen scen är en del i vad vi valt att kalla ”Projekt Kulturspark!” och projektet kommer att fortsätt under hela året med olika aktiviteter. Vi vill att Knivstas rika kulturliv ska synliggöras och blomstra och det tror vi att vi kan skapa en plattform för tillsammans.” avslutar hon.

För mer info så mailar du: hej@visitknivsta.se

Bakom Scenkonstnärerna hittar man bland annat Peter Jansson, Katarina Salhstedt, Canilla Enskär och Johan Mansfeldt mfl.

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.