Ny humorscen öppnas i Knivsta!

Inspiration, Nyheter

Ny humorscen öppnas i Knivsta!

Träna skrattmusklerna för nu finns det en ny scen för dig som vill umgås och skratta. Bistro Larssons nya humor och komediscen i Knivsta!

”- Vi vill skapa Knivstas självklara scen för humor! Allt inom komik är målet och vi kickstartar tre kvällar i höst med Stand up i samarbete med Knivsta Comedy Club”, säger Frida Larsson och Canilla Enskär som är initiativtagarna till den nya scenen.
– Efter pandemi och annat elände så behöver vi få skratta och ha kul tillsammans!

Scenmodulerna är inköpta och tillsammans med Eva Viding Bussell på Knivsta Comedy Club skapar vi en ny plattform, en fysisk scen i Knivsta med ett program både med nya lovande komiker och kända etablerade – en skön mix helt enkelt!

Så vi uppmanar alla att att ta med bästa vännerna, släkten, familjen eller varför inte hela företaget på “Lillördag” på Bistro Larsson. 

Onsdagen den 19 oktober är det premiär för ”Stand up på Bistro Larsson” och följs av onsdag den 16 november.

Namnen på de två första kvällarna är släppta. Bland annat ses: Behrad Rouzbeh, Sandra Ilar, Malin Appeltofft, Elin Almén, Christoffer Fernis (Nominerad till Årets Nykomling 2022) och många fler.

Här kan du läsa mer om kommande kvällar. (uppdateras löpande)

För att hålla humöret uppe lite extra i decembermörkret så planeras också en kväll med julbord skratt och underhållning den 14 december, så håll utkik på Visit Knivsta så du kan knipa en plats när biljetterna släpps!

Biljettförsäljning sker via TICKSTER

Och det kommer även mera 2023 – så håll koll i Visit Knivstas Evenemangskalender

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.