Knivstaprofil Alexander Öhrstedt

Knivstaprofil, Nyheter

Knivstaprofil Alexander Öhrstedt

Kort om Alexander Öhrstedt

Alexander är en 18 årig kille från Knivsta som studerar på Celsius skolan i Uppsala och han är född och uppvuxen här.. På sin fritid tränar han innebandy med SK Vide och annars så är han mycket med sina vänner. Han ÄLSKAR film och har kollat otroligt mycket film, berättar han.

Men framför allt så spelar Alexander gitarr och sjunger. Och just nu är han aktuell med sin debut singel ”Human Rights” som han nyligen släppt på bland annat Spotify och iTunes.

Singeln är producerad av Robin Alm och Alexanders storebror Robin Öhrstedt har skrivit låten. Lillebror Filip är bakgrundssångare i refrängerna och tillsammans kallar sig bröderna ”Brothear”.
”- Vi kom på namnet då vi är 3 bröder (Brother) och ”Hear” som i ”Hear us out” lyssna vad vi har att säga liksom.”

”- Låten har ett otroligt viktigt budskap, säger Alexander och målet är att sprida det budskapet. Människan har krigat sedan begynnelsen vilket är väldigt primitivt. Lösningen har alltid varit så enkel som att enas men tyvärr så är vi inte riktigt där ännu. Som vi har skrivit i låten ”don’t fight, unite to win”.

Bröderna har inga spelningar på gång just nu men det kommer hoppas de. ”- Målet är att bli en av dom största inom musiken! Skulle vara otroligt kul att hamna på Spotify topp-listor!”

Alexanders tre tips man inte får missa i Knivsta:

  1. Särstabadet
  2. Matcherna i Alsike Hallen.
  3. Och alla trevliga människor!

”- Och glöm inte att följa ”Brothear” som artist på Spotify – vi släpper ny musik väldigt snart!” avslutar Alexander.

 

 

Fr v Alexander, Robin och Filip - gruppen Brothear
fr Vänster : Robin, Alexander och Filip – gruppen Brothear

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.