Knivstabo startar nytt webbradioprogram!

Nyheter

Knivstabo startar nytt webbradioprogram!

Nu inspirerar hon i nya webbradiokanalen "Av egen kraft" med eget program!

Monica Jonsson arbetar som sjukgymnast och driver företaget MJ Interaction. Hon har lång erfarenhet av att vägleda människor i rehabilitering vid sjukdom eller skada men också i ett hälsofrämjande perspektiv, för att må bra.

Nu startar hon programmet ”Hälsoäventyr – senior” i webbradiokanalen ”Av egen kraft” där hon lyfter begreppet HÄLSA från olika perspektiv, för att må så bra som möjligt långt upp i åren.

Ett eget webbradio program, ett ganska stort steg. Vad fick dig att ta det beslutet?

Jag fick frågan från min vän Luis Palma Aguirre, på Betongfabriken, om jag ville vara en av programledarna i den webbradiokanal han nu startar upp Av egen kraft. Jag sa JA direkt. Dels för att jag tycker mycket om Luis men också för att jag gillar namnet på webbkanalen: Av egen kraft. Jag tror att vi alla har resurser att nå våra drömmar och mål, om vi verkligen vill. Sedan tror jag att man kan åstadkomma mycket tillsammans, med gemensamma krafter, och det vet jag är Luis vision med den här webbradiokanalen.

Du har valt namnet ”Hälsoäventyr”, hur kommer det sig?

Hälsoäventyr/senior är inspirerat av Hälsoäventyret. En jättefin verksamhet för barn och unga, där man får lära om kroppen och goda levnadsvanor. Har länge tänkt att det borde finnas något liknande för vuxna och äldre.

Vad vill du att lyssnarna ska ”ta med sig”?

Med mitt program vill jag förmedla en ”feel-good-känsla”. Det är positivt att vi får åldras och bli äldre och det finns så mycket vi kan göra för att må bra långt upp i åren. När är man senior? Det kommer jag fundera över i mitt första program. Klart är att ”det beror på”. Därför vänder jag mig till alla som funderar över detta att åldras och bli äldre … och åldrandet, ja, det börjar ju faktiskt redan från det att vi föds.

Programmet ”Hälsoäventyr – senior” har premiär onsdag 3 februari, kl 11.00 

MJ Interaction, Monica Jonsson Hälsoäventyret

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.