Hösten firas in med country och ny meny!

Nyheter, Vad händer i helgen?

Hösten firas in med country och ny meny!

VAD HÄNDER I HELGEN

Bistro Larsson serverar nya rätter på menyn och countrysångaren Robin Winther uppträder med sitt band!

Efter en fantastisk sommar börjar de svalare temperaturerna smyga sig in och snart kommer naturen börja skifta färg igen. Bistro Larsson tar med känslan till köket med ny höstmeny. Bjud med lite sköna människor på höstmiddag till Bistro Larsson och mys.

Musikkväll: Lördag 24 september, kl 19.30 – 21.30

LÄS MER I EVENEMANGSKALENDERN

Restaurang och en spännande, event och mötesplats! Bistro Larsson hittar du i området Walloxen i Knivsta.Här kan du äta frukost, brunch, lunch, mellanmål och middag. Slå dig ner för en fika eller plocka upp en kaffe på vägen. Umgås med vänner över ett glas, njuta av en musikkväll, se en match tillsammans eller hämta kvällsmat till hela familjen.

Robin Winther har arbetat med musikproduktion sedan han var 16 år. Han har bland annat gjort musiken till en del av de Melloarodier som Daniel och Emil Norberg har gjort. Han har även producerat pop- och rockmusik till flera band.

2019 åkte han till Nashville och föll hårt för countryn. Två singlar och en EP har det hunnit bli sedan i fjol och i maj 2022 kom singel nummer tre ”County Line”. Robin blev P4 Nästa-finalist med ”Hometown” i år.

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.