Hembageri – med bröd som överträffar det mesta!

Nyheter

Hembageri – med bröd som överträffar det mesta!

Kanske har du träffat honom på torghandel, marknad eller REKO-grupper? Göran Rönnbäck driver sedan 2022 ett Hembageri, Rönnbäcks Hembageri, som ett hobbyprojekt.

”- Efter att ha bakat under många år och ofta fått höra ”Varför säljer du inte bröd” började jag tillslut i fjol med att sälja bröd på torget i Knivsta.” berättar Göran. Hans vision är att kunna erbjuda ett bröd som överträffar det mesta som man ätit tidigare!

Ett bröd som överträffar det mesta man redan ätit. Det låter spännande. Hur gör man det?

” – För att komma dit har jag nischat in mig på äldre sorter sk Kulturspannmål som smakar mera, mättar mera och är mer näringsrika.” berättar Göran.  ” – Det innebär också att man måste mala mjölet från spannmål eftersom fullkornsmjöl skall vara så färskt som möjligt.

Göran startade med det hela i ett vanligt kök och när han såg att det fanns en efterfrågan, så byggde han en modern Bagarstuga, med kvarn och stenugn odyl.

Nu finns det möjlighet på lördag den 21/10 mellan kl 09:00 – 14:00 att se Bagarstugan, träffa Göran och handla dagsfärska bröd och kanske också andra produkter som Rönnbäck Hembageri också kommer ha.

”- Så varmt välkommen till vårt Hembageri!”

Plats: Bergendalsvägen 4 Knivsta
Kontakt info Göran: 070 – 605 03 81

Mera om Rönnbäcks Hembageri här: www.ronnbacksbageri.se

Rönnbäcks Hembageri i Knivsta

I den lilla gula bagarstugan på gården finns Rönnbäcks hembageri. Här bakas det bröd efter beställning och ibland bara av ren baklust.

Rönnbäcks Hembageri i Knivsta
Rönnbäcks Hembageri i Knivsta

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.