sön28maj16:00sön17:15"Vackra lögner" - magi med Johan Ståhl!

Information

En magisk upplevelse med Johan Ståhl där omöjligheter varvas med roligheter och publiken vävs in i en minnesvärd verklighetsflykt!

JOHAN STÅHL VINNAREN AV TALANG 2021 och BIANCA INGROSSOS GOLDENBUZZER!

Johan Ståhl har haft en lång internationell karriär som trollkonstnär och har vunnit priser i magitävlingar i bland annat London, Peking och Las Vegas. Här hemma i Sverige är han dock mest känd för att ha fått Bianca Ingrossos golden buzzer i tv-programmet Talang i TV4. I finalen av Talang i mars 2021 fick han svenska folkets röst och vann hela tävlingen!

I Johan Ståhls soloföreställning ”Vackra lögner” blandas visuell magi och publikinteraktion med berättelsen om en ung pojke som drömde om att bli trollkarl. Föreställningen hade urpremiär på Uppsala stadsteater 2019 och har sedan spelats på olika scener runt om i Sverige. Flera nummer ur föreställningen också spelats på den legendariska magiklubben ”The Magic Castle” i Hollywood!

Manus: Johan Ståhl
Konstnärligt öga och manus: Jacke Sjödin
Magisk konsult: Tim Star

Johan Ståhl är pojken som såg en trollkarl vid fyra års ålder och sedan den dagen vetat vad han skulle bli. Sedan dess har han turnerat jorden runt, vunnit mängder med priser. Han har startat en högskoleutbildning i trolleri, och arrangerar en internationell humor- och magifestival. Johan driver även en välgörenhetsorganisation som besöker barnsjukhus och lär barnen trolla.

Föreställningen är ca 70 minuter. Efteråt så finns möjlighet för publiken att träffa Johan prata, ta foton, få autografer.

Plats: Scenen CIK Knivsta
Biljettpris: 325 kr
Manus: Johan Ståhl samt Jacke Sjödin

BILJETTER PÅ TICKSTER:
https://www.tickster.com/sv/p/scenkonstnarerna

Arrangör: Scenkonstnärerna

Föreställning i Knivsta: "Vackra lögner" - MAGI med Johan Ståhl vinnaren av Talang 2021!

Föreställning i Knivsta: ”Vackra lögner” – MAGI med Johan Ståhl vinnaren av Talang 2021!

Mer

Tid

(Söndag) 16:00 - 17:15(GMT+02:00)

Scenen, CIK - Centrum för Idrott och Kultur

Get Directions