sön18jun15:19sön16:00Trädgårdskonsert vid sjön EkolnJazz, vispop, pop

Information

Varmt välkomna på konsert i trädgården vid sjön Ekoln i Uppsala!

Sångerskan Canilla Enskär bjuder på en härlig mix av klanger och tongångar, från vispop och jazz till jazzinspirerad vals och bossanova.
Hon tolkar låtar som har framförts av bl.a Nat King Cole, Billie Holiday och Monica Zetterlund. På programmet står amerikanska evergreens, svenska melodier och musikallåtar.

Om vädret tillåter ta med picknickfilten och slå dig ner i gröngräset, lyssna – och njut av omgivningen vid Expressions by Ekoln (Tehuset) vid Mälarens strand i Sunnersta. Vid ruskväder myser vi tillsammans inne i Tehuset!

Gäster:
Duon Falk & Gejke, Jonathan Schalk och Andreas Gejke.
Falk & Gejke blev finalister i P4 Nästa 2020.

Kristina Gissler är sångerska sedan 20 år och har medverkat på bland annat på Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg och i musikalen Guys and Dolls med Tommy Körberg samt satt upp egna shower. Hon är också körledare för sin egen kör Knivsta Voices.

Datum: Söndag 18 juni 2023
Tid: 15.00 – ca 16:15
Plats: Tehuset, Sandavägen 1, Uppsala
Entré 100 kr
Servering finns

BILJETTFÖRSÄLJNING VIA TICKSTER

Om Platsen:
Kultur vid Ekoln är en samlingsplats för konst, musik och poesi. Det ligger vackert belägen i Sunnersta, Uppsala, med utsikt över Mälarens nordligaste vik Ekoln. Under sommaren arrangeras olika kulturevenemang för stora och små.
Parkeringsmöjligheter i närheten finns främst vid KFUM Alnäs, intill gamla Sunnersta campingplats och vid Sunnerstagropen, Uppsala

Mer

Tid

18 juni, 2023 15:19 - 16:00(GMT+02:00)

Plats

Kultur vid Ekoln, Expressions by Ekoln

Tehuset, Sandavägen 1, Sunnersta

Other Events

Arrangör

Scenkonstnärerna

Vi är ett gäng glada scenkonstentusiaster! Ett nätverk för scenkonst och teater med medverkan av både amatörer och professionella.

Learn More

Get Directions