lör24feb17:00lör19:00Se publikrepetitionen av Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical Med Kiana, Fontana, Joakim Nätterqvist med flera

Information

Se publikrepetitionen av Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical Med Kiana, Fontana, Joakim Nätterqvist med flera

Ta chansen att se Publikrepetitionen av familjemusikalen Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical före alla andra!
Den 1 mars 2024 är det premiär för Dröse & Norbergs kommande familjemusikal Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical, men redan den 24 februari har du chansen att se publikrepetitionen innan premiären.

Publikrepetitioner kan vara heeelt underbara! Och det är då ensemblen provspelar inför publik för första gången. Allt kan hända! Byxor kan tappas, repliker försvinna och vår lilla sjöjungfru kan få sig en oplanerad kallsup, så var beredd på det mesta!

Mellostjärnan Kiana Blanckert gör huvudrollen i “Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical”. Den ambitiösa produktionen, som utspelar sig både i hav och på land, produceras av produktionsbolaget Dröse & Norberg.

Gör dig redo att dyka ner under ytan i Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical! Med nyskriven musik, fantasifulla kostymer, spännande rollkaraktärer och en suggestiv scenografi bjuds du på en show utöver det vanliga på CIK i Knivsta. Äventyret kan börja!

Publikrep 24 februari kl 17.00, CIK, Knivsta
195 kr per biljett. (Serviceavgift tillkommer).
Länk: https://nortic.se/ticket/event/51962

Arrangör Dröse & Norberg

Mer

Tid

24 februari, 2024 17:00 - 19:00(GMT+00:00)

Scenen, CIK - Centrum för Idrott och Kultur

Get Directions