lör06maj19:00lör20:30Knivsta Voices konsert med Jan Johansen m.fl.Körkonsert

Information

En föreställning med flera intryck!

Kören Knivsta Voices med körledare Kristina Gissler – och gäster bjuder in dig till en färgsprakande kväll med sång och musik med en blandad repertoar av pop, rock och visor.

Lördag 6 maj 2023, kl 19.00 – ca 20.30

Biljettpris: 325 kr
Senior 250 kr
13-18 år 150 kr
upp tom 12 år kostnadsfritt
Sidobalkong (begränsad sikt) 150 kr
(service avg på 12 kr tillkommer på alla biljetter)

BILJETTFÖRSÄLJNING VIA TICKSTER

GÄSTER
Jan Johansen 1995 slog Johansen igenom stort med ”Se på mig” och skulle fira 25 år som artist när pandemin kom – och vi så glada att han nu kommer och sjunger tillsammans med kören och solo på Knivsta Voices konsert!

Canilla Enskär Jazzsångerska, utgiven artist bla med albumet ”A Blue Bird Day” 2020 med jazzpärlor från The Great American Songbook samt Monica Z, Povel Ramel mfl Canilla kommer att sjunga tillsammans med kören och solo.

Peter Jansson har förutom improvisationsteater, lokalproducerade revyer och lustspel även medverkat i klassiker av såväl Tjechov som Strindberg och Shakespeare. Men ikväll blir det Stand-up, det får du inte missa!

Charlotta Blomgren, konstnär Föreställningen ramas in av konst på storbildsskärm bakom kören med konstnären Charlotta Blomgrens verk.

OM KÖREN
Knivsta Voices är en kör för alla där glädje, gemenskap och sång står i fokus. Det är en blandad repertoar med pop, rock, soul och visor.

Mer

Tid

6 maj, 2023 19:00 - 20:30(GMT+02:00)

Arrangör

Knivsta Voices i samarbete med Scenkonstnärerna och Visit Knivsta

Knivsta Voices är en kör för alla där glädje, gemenskap och sång står i fokus. Det är en blandad repertoar med pop, gospel, soul och visor.

Learn More

Scenen, CIK - Centrum för Idrott och Kultur

Get Directions