lör12sep18:00lör22:00SLUTSÅLT! Jazz och visafton på Wenngarns slott med Canilla & Kristina!Disasalen, Wenngarns Slott

Information

OBS – SLUTSÅLT!
Upplev en helafton med middag och underhållning tillsammans med Canilla Enskär och Kristina Gissler i underbar slottsmiljö på Wenngarns slott utanför Sigtuna!

Wenngarn slott i Sigtuna har en tusenårig historia. Slottet har hyst gäster som adelsmän och kungligheter som festat och levt på slottet genom hundratals år. Nu har du chansen att njuta av en fest i Disasalen på slottet tillsammans med jazzsångerskan Canilla Enskär och sångerskan Kristina Gissler den 12 september.

Canilla Enskär är jazzsångerska och aktuell med albumet ”A Blue Bird Day” där hon med perfekt träffsäkerhet tolkar pärlor av bl.a Ella Fitzgerald och Billie Holiday.
Kristina Gissler är en magisk sångerska och artist som bl.a jobbat på Fredriksdalsteatern och medverkat i musikalen Guys and dolls med Tommy Körberg.

Kristina och Canilla är bosatta i Knivsta och för sina insatser har de båda belönats med utmärkelsen “Årets Knivstabo” 2018 resp 2020.

Kvällen bjuder på;
Monica Z, Billie H, Nat King Cole och andra guldkorn varvat med Eva Cassidy och Ted Gärdestad – allt i en skön mix med god mat och trevligt sällskap!

Biljetter bokar du via NORTIC.SE

OBS! Endast FÖRKÖP, platserna är begränsade!
FHMs rekommendationer gäller.

Pris 595 sek inklusive serviceavgift, konsert och middag bestående av lågtempererad kalvfilé med potatispuré, rostade grönsaker och kantarellsås.
Vegetariskt alternativ: Bakad blomkål med rostade rotfrukter
Önskar du kalvfilé väljer du biljettfliken ”Middag och konsert – Kalvfilé” , önskar du det vegetariska alternativet väljer du ”Middag och konsert – Vegetarisk”
Ett glas vin, öl eller alkoholfritt och kaffe ingår i båda alternativ.

Arrangör Sigtuna Scen & Teater
I samarbete med Wenngarns Slott och Restaurang Stugan

 

Mer

Tid

(Lördag) 18:00 - 22:00(GMT+00:00)

Arrangör

Sigtuna Scen och Teater

Sigtuna Scen och Teater arrangerar och producerar kvalitativ scenkonst. Tel. 08-592 541 04 (vardagar 10-18)

Learn More

Wenngarns Slott

Get Directions