lör17jul19:00lör20:00Countrymusik med Robin Winther på Stationshuset!

Information

Countrymusik med Robin Winther på Stationshuset!

Stationshuset gillar livemusik och vi är så glada att kunna meddela att Knivsta får besök av Robin Winther och han gör en utomhusspelning på Stationshuset lördag 17 juli klockan 19.00
Robin Ahnlund är en ny countryartist från Sigtuna som just släppt sin första låt ”Lone Country Nights” under artistnamnet Robin Winther.

Robin har som erfaren musikproducent producerat musik till TV, flera stora Youtube-klipp och till andra artister. Han har även turnerat världen över som sångare och gitarrist i olika band. Efter en resa till Nashville 2019 upptäckte han hjärtat och värmen i countrymusiken och satsar nu på sitt eget artisteri med fler låtar och spelningar på gång. Hans musik spelas redan på radio i USA, England, Luxemburg och Australien.

Arrangör Stationshuset

Upplev Knivsta med oss!
Som ett led att i att stötta Knivstas företagare lyfter vi besöksmålet Knivsta i projektet Upplev Knivsta med Visit Knivsta och Knivsta kommun
Följ oss och tagga dina bilder med #visitknivsta

Visit Knivsta – en plats för alla smaker!

Mer

Tid

17 juli, 2021 19:00 - 20:00(GMT+00:00)

Arrangör

Train Station Brewery

Train Station Brewery är ett bryggeri med säte i Knivsta som ligger mellan Uppsala och Stockholm som producerar öl och tonic.

Learn More

Stationshuset, Knivsta