lör02okt18:00lör22:00Beatles 60 år, ett år senare. BeatUs plays the Beatles!Konsert

Information

Den 17 augusti 1960 ägde en spelning rum på Indra Club i Hamburg. Fyra unga grabbar från Liverpool hade kommit dit. De hade visserligen spelat en del tidigare under namn som bland annat The Quarrymen men det här var den allra första spelningen under namnet Beatles. 60 år senare planerades en jättefestival i Hamburg för att fira detta tillfälle som innebar tillkomsten av det som kom att bli världens mest framgångsrika rockband.

Sigtuna Scen & Teater ville givetvis också fira detta unika jubileum Beatles 60 år, på sitt eget lilla sätt. Föreläsningar, utställning och konsert planerades och bokades in till den 10 oktober 2020. Sedan kom som bekant ett ”litet virus” och satte stopp för alltihop. Det blev vare sig någon festival i Hamburg eller ett jubileum på det nybyggda CIK (Centrum för idrott och kultur) i Knivsta.

Men skam den som ger sig. Världens största band är lite för bra för att inte fira även om det nu blir Beatles 61 år istället och i ett mindre format än det tidigare var tänkt.
Nu görs ett nytt försök och eftersom originalet av förklarliga skäl inte kan närvara bjuds det på det näst bästa som finns när det gäller Beatles musik.

BeatUs är bandet som består av Robert Wells musiker och när de inte är ute på vägarna med Rhapsody in rock ägnar de sig åt att vara Sveriges bästa tolkare av Beatles musik.

För att Beatles fantastiska musik ska kunna föras över till och nå även kommande generationer har vi kring det här evenemanget även skapat ett samarbete med Knivsta Kulturskola.

LÄS MER OCH BOKA BILJETTER VIA Nortic.com.com här!
Plats: Scenen, CIK i Knivsta
Biljettpris 325 sek (inkl serviceavgifter)

Arrangör: Sigtuna Scen & Teater

Mer

Tid

(Lördag) 18:00 - 22:00(GMT+00:00)

Arrangör

Sigtuna Scen och Teater

Sigtuna Scen och Teater arrangerar och producerar kvalitativ scenkonst. Tel. 08-592 541 04 (vardagar 10-18)

Learn More

Scenen, CIK - Centrum för Idrott och Kultur

Get Directions