En annorlunda julkonsert med ett spännande samarbete!

Nyheter

En annorlunda julkonsert med ett spännande samarbete!

Kören Låtar & Läten har varit en naturlig del av Knivstas musikliv sedan i början av 80-talet. Många Knivstabor har hört kören sjunga in våren vid Valborgsfiranden vid Särstabadet.

Under åren har kören satt upp otaliga shower med egenskrivna sånger och sketcher kring lokala händelser. Olika orkestrar, solister och andra körer har berikat körens konserter såväl i Knivsta som runt om i Uppland.

Vad många kanske inte känner till är att kören för några år sedan genomförde en konsert i Carnegie Hall i New York tillsammans med körer från hela världen!

Låtar & Läten har alltid varit öppna för olika projekt, samarbeten och utmaningar och i år blir det en julkonsert tillsammans med vokalgruppen Solala!

Solala är kända sedan tidigare för Upplandspubliken, både som hemlig gäst vid OD:s Caprice förra året och genom den bejublade konserten på Katalin under våren. Solala har samarbete med många av våra mest älskade artister och turnerar runt om i Sverige för utsålda hus.

”- Den 2 december har vi glädjen att bjuda Knivsta på en oförglömlig och ovanlig musikupplevelse med traditionella julsånger i nya spännande tappningar med den välsjungande trion i Solala.”

Här kan du läsa mer om konserten samt andra event i Visit Knivstas evenemangskalender

Julkonsert med Solala och Låtar&Läten i Knivsta
Julkonsert med Solala och Låtar&Läten i Knivsta

Nyheter och reportage från Knivsta!

Artiklar och inlägg om positiva händelser, personer och inspirerande historier.