Vassunda Golfklubb

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40

www.vassundagolf.se

Vassunda Golfklubb

Vassunda Golfklubb ligger centralt i Uppland i triangeln Uppsala, Sigtuna och Arlanda. Det är en 18-håls skogs- och parkbana i ett naturskönt landskap. Det betyder golf i en lugn miljö på idealiskt avstånd från larm och jäkt.

Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård 7 km från Knivsta tätort. I bekväm anslutning till banan finns ett rymligt övningsområde med putting greener, driving range och övningsbunkrar. Banan har par 72, är 5732 m från gul tee och öppnades under sommaren 1992.

Vassunda har fått mycket goda betyg av både greenfeegäster och företagsgolfare. Klubben tar årligen emot mer än 8 000 golfspelande gäster och har närmare 1000 klubbmedlemmar. I grunden är det en familjeklubb med bra aktiviteter för alla.

Klubbhuset har en stor restaurang med plats för ca 100 gäster och en duktig krögare som lagar god mat. I klubbhuset finns ett konferensrum med teknisk utrustning samt nya fräscha omklädningsrum.

Vill du börja spela? Läs mer här

Företagsgolf  

Företagspaket

Konkurrenskraftiga sponsorpaket ger ditt företag fin exponering. Vassunda Golfklubb har idag samarbete med flertalet företag och ser gärna fler företag som partner. Vassunda skräddarsyr företagspaket från 9995 kr och uppåt. Ett företagspaket kan innehålla spelrätter, greenfeebiljetter, deltagande i sponsortävlingar, exponering i form av reklamskylt vid klubben, reklamskylt vid tee, omnämnande i klubbens informationsmaterial mm.

Läs mer här om våra företagspaket

Boka säsongens företagsgolf

Vassunda har alltid en hög ambition att genomföra företagsgolf på ett kunnigt och positivt sätt så att alla deltagare blir nöjda. Ert företag får hjälp vid incheckning, ordnar startlistor, lämnar ut scorekort och sammanställer resultaten.

Läs mer om företagsgolf och sponsring här

Vassunda Golfkrog

Varmt välkommen till Vassunda Golfkrog som serverar välsmakande rätter av hög kvalitet.

Njut av god mat i lugn och avkopplande miljö. Hos oss träffas och äter både golfare och icke golfare. På vardagar erbjuds dagens rätt under lunchtid. Därutöver kan du njuta av härliga rätter ifrån vår à la cartemeny under hela dagen.

Läs mer här om Vassunda Golfkrog

Öppettider kan variera

Telefon: 018-57 20 40
E-post: info@vassundagolf,se

Läs mer på: vassundagolf.se/kontakt/

Vassunda Golfklubb

Samarbete och samverkan i Knivsta!

Läs mer om Knivstas företag och våra samarbetspartners