Jul i Knivsta

Aktiviteter, mysiga julmarknader, lokal julshopping och julbord!

Aktiviteter, mysiga julmarknader, lokal julshopping och julbord!

Välkommen att fira advent och jul i Knivsta! Här finner du förslag på erbjudanden och aktiviteter som sker under december och julhelgerna. Hugg din egen gran, julpyssla, gå på julkonserter, gudstjänster och julmarknader. I Knivsta finns något för alla smaker!

Adventsfirande

Adventsmys med gofika, stämningsfull julmusik eller kanske en skogspromenad med Luciabingo. Har du bestämt hur du ska fira adventshelgen? Om inte så tipsar vi på Visit Knivsta om vad du kan göra på advent i Knivsta!

Julgranar

Få föremål sprider så mycket julstämning som en julgran. Att hitta den perfekta granen och dekorera tillsammans med familjen sprider en härlig julstämning och det känns i luften att julen snart är här.

Gå på Julmarknad!

I vår evenemangskalender tipsar vi om lokala julmarknader runt om i Knivsta. Här ges möjlghet att köpa hantverk, egenodlade och egentillverkade produkter, julkransar, julgranar och mycket annat.

Julbord och juldelikatesser!

Vällagad och god mat till jul, allt från julbord till gofika! Vi tipsar om Knivstas trevliga matställen. Här hittar du dina favoriter och nya upptäckter bland restauranger, caféer, gårdsbutiker och alldeles unika smakupplevelser – en GOD jul!

Julklappar, shopping!

I Knivsta hittar du framförallt unika och genuina små butiker med prylar, hantverk och antikviteter som du inte hittar någon annanstans. Och beger du dig lite utanför tätort hittar du en och annan gårdsbutik Så upptäck dina favoriter och fynda!

Underhållning i jul!

Vi tipsar om julens evenemang och event i Knivsta. Julshower, spelningar, körkonserter och annan underhållning som får julen att glittra och glimma lite extra! Kika in i Visit Knivstas evenemangskalender…