PRO Knivsta

PRO Knivsta – en mogen förening!

Vi erbjuder många varierande aktiviteter för våra aktiva Knivsta-seniorer! Qigong, linedance ,promenader, bingo i Thunmanskolan, boule, resor , teater och läsecirklar m.m. På onsdagar träffas vi och och spelar kort, fikar eller bara umgås och har det trevligt.
Läs mer här om våra olika aktiviteter.

Att delta i våra våra studiecirklar är gratis. Alla våra cirkelledare arbetar ideellt. I vissa fall förekommer kostnader för material som vid matlagningscirklarna, men som i tex sygruppen finns det material att använda kostnadsfritt.

Välkommen att delta i våra olika aktiviteter under trivsamma former!

Välkommen som medlem!

Knivsta PRO bildades 1952 och har i dag ca 500 medlemmar. Vi är anslutna till riksorganisationen och distriktet i Uppsala län.

Knivsta är en växande kommun med hög andel yngre medborgare. Endast ca 13 % är över 65 år (genomsnittet  i Sverige är ca 23%).
Vi bevakar aktivt äldrefrågorna i kommunen.

Vi stöder organisationens övergripande arbete för t ex rättvis beskattning, bättre pensionssystem, att motverka åldersdiskriminering, boendefrågor för äldre och bankernas hantering av kontanter ( kontantupproret ).

Vill du bli medlem i Knivsta PRO?
Kontakta oss för mer information!

Besökstid samt telefonvakt: onsdagar 13 – 15 tel: 018-34 39 19.
Utom under sommaren Juni, juli, augusti då finner du oss på:
Ängby Park 9.00 – 18.00 torsdagar.

Kontakt

Ordförande: Marianne Hägerström

Telefon: 073-061 86 74
E-post: marianne.hagerstrom (at) hotmail.com
Webbsida: PRO Knivsta

PRO | Dans | Friskvård | Studiecirklar | Bingo | Boule | Resor

Sommardans på Ängby Park

Under sommaren förvandlas Ängby Park till ett ångande dansmecka, som lockar dansanta seniorer långväga ifrån. Sommardanserna inleds i år Torsdagen den 7 juni 2018 och erbjuder dans till levande orkester. Läs mer här…

Gästgivarvägen 1 B, Knivsta

X