Friluftsfrämjandet Långhundra

Vi har verksamhet för alla åldrar och årstider. På söndagarna under vår och höst har vi tipspromenad med skogsbingo. Om hela familjen vill vara ute tillsammans så finns Familjemulle och Främjardagar.
Vi har också barnverksamhet som Knytte, Mulle och Strövare, när det finns ledare. Ibland arrangerar vi paddelturer och vandringar.

Vi har flera lägerplatser med vindskydd som nyttjas inom Friluftsfrämjandet men även av allmänheten och skol- och barnomsorgen i bygden. Vi underhåller också ett motions-/skidspår och i anslutning till Främjarstugan finns ett nyanlagt utegym.
Många av våra aktiviteter sker vid Främjarstugan i Hjälmsta, Husby-Långhundra.

Ett friluftsliv för alla!

Vi verkar för folkhälsa, livsglädje och för allas rätt till ett aktivt friluftsliv. Naturen är friluftslivets arena. En tillgänglig och välmående natur är inte bara en hjärtefråga utan också en förutsättning för vår verksamhet. Vi arbetar för att stötta hela friluftslivet, både det organiserade och det fria. Vi slår vakt om dagens och morgondagens friluftsliv och arbetar för bevarandet av allemansrätten och att alla ska få möjlighet till friluftslivet.

 

Ta del av det roliga!

Vi vill att så många som möjligt ska upptäcka glädjen i friluftslivet, lära sig mer och vistas i naturen under trygga former. Vi finns till både för barn och vuxna.

Kontakt

Ordförande: Gunno Rönnholm
Telefon: 072-544 94 00
E-post: langhundra@friluftsframjandet.se
Webbsida: www.friluftsframjandet.se/langhundra

Friluftsliv | Mulle | Kanot | Vandring | Skogsbingo | Utegym

Som medlem i Friluftsfrämjandet får du en prenumeration av populära magasinet Friluftsliv, möjlighet till massor av friluftsaktiviteter över hela landet, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer!

Låt äventyret börja! Följ med oss ut!

Med ett familjemedlemskap kan alla i familjen vara med. Följ länken för att bli medlem:

http://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/
Ange Långhundra som lokalavdelning.

Barn- & ungdomsverksamhet

Har du barn i åldern 3 – 13 år som du tycker skulle få dela friluftsliv och naturupplevelser med andra barn? Skulle du gärna lära dig mer om friluftsliv och natur? Är du redan en aktiv friluftsmänniska som gillar att vara ute i naturen?

Friluftsfrämjandet har roliga och lärorika ledarutbildningar som vi bekostar för den som skulle kunna tänka sig att bli barnledare för någon av våra grupper. Läs mer här

Främjarstugan, Friluftsfrämjandet Långhundra

X