Smådjurskliniken i Knivsta

Välkommen till Smådjurskliniken i Knivsta – din lokala veterinär!

Smådjurskliniken i Knivsta är den lilla kliniken med de stora möjligheterna! Hos oss får du kompetent och professionell hjälp samtidigt som du får ett personligt bemötande i en trivsam miljö. Vår djurklinik är fullt utrustad för bästa vård av ditt djur. Här kan du få hjälp med din hund, katt, kanin och andra små husdjur!

Smådjurskliniken i Knivsta är en privat klinik, utan koppling till de stora kedjorna. Vi som driver och äger kliniken är två Knivstaveterinärer. Kliniken har avancerad utrustning för att kunna ta hand om ditt djur på bästa sätt. Vi har dessutom ett eget labb där vi kan göra många olika analyser och få snabba svar. Vi kan därför erbjuda alla de vanliga undersökningarna, behandlingarna och operationerna som ditt djur kan behöva.

Minimera stress och rädsla

Djurens bästa är det som ligger oss allra närmast om hjärtat. Ett besök hos veterinären kan såklart vara skrämmande för många djur men hos oss gör vi vårt allra bästa för att det ska upplevas så skonsamt och trevligt som möjligt för alla, både djuret och dig som ägare!

På grund av att katter kan vara lite extra känsliga för att transporteras och komma till en ny miljö och dessutom ofta blir stressade av att träffa på hundar har vi en egen avdelning i vårt väntrum för katter och deras ägare.  Även kaniner, marsvin och andra smådjur är välkomna att vänta på sin tur här!

Vi bryr oss självklart även om dig som djurägare och därför bjuder vi på finkaffe och WIFI i vårt trevliga väntrum.

Hembesök

Ibland kan det vara bättre med ett hembesök än att transportera djuret till kliniken. Om du till exempel har en kull valpar eller kattungar som ska besiktas, vaccineras och ID-märkas eller kanske när det är dags att låta ditt djur somna in för gott. Om det skulle upplevas bättre för er situation är du välkommen att kontakta oss.

När det gäller mer avancerade undersökningar har vi dock mycket bättre förutsättningar för det på kliniken med den utrustning vi där har till hands.

Friskvård

Smådjurskliniken i Knivstas filosofi är att det är bättre att förebygga än att behandla. Det leder till att vi jobbar mycket och aktivt med friskvård på många olika sätt. Läs mer om hur vi kan förebygga och ta hand om just ditt djur på bästa sätt.

Livets slutskede

Det värsta med att ha ett älskat djur är att förr eller senare kommer dagen då djuret ska somna in för gott. Vi som jobbar på Smådjurskliniken i Knivsta har alla gått igenom detta så vi vet alltför väl hur svårt det känns. Men även om det är ett väldigt jobbigt beslut att fatta så vill vi att skedet ska präglas av värdighet, lugn och trygghet. Du kan läsa mer om hur vi arbetar runt livets slutskede.

Smådjurskliniken i Knivstas mål

Vi har trivsel och engagemang i fokus. Vårt mål är alltid att du som besöker oss ska känna dig väl omhändertagen och trygg i att vi gör det allra bästa för ditt djur. Det är värdefullt med en långvarig relation med en egen husveterinär som kan få en god helhetssyn på ditt djurs hälsa, historia och utveckling och er situation i övrigt. Du är välkommen till oss på enstaka besök och väljer du oss till din husveterinär så kommer vi tillsammans att arbeta långsiktigt för ditt djurs bästa!

Kontakt

Adress: Rubanksgatan 6, 741 71 Knivsta​

Telefon: 018-34 14 49

E-post: reception@knivstavet.se

Hemsida

BokaDirekt Online

X