Skattkammaren

Apoteksvägen 13
741 42 Knivsta

018-34 31 38

Inredning, Skönhet och Mode med produkter utvalda för dig

SkattKammaren Boutique är butiken med den personliga servicen och de exklusiva, noga utvalda men samtidigt prisvärda produkterna. Här möts du av trevnad och kvalité inom Inredning, Skönhet och Mode allt ifrån det att du stiger över tröskeln till dess du får din vara inslagen eller i en av deras ursöta plastpåsar.

Naturligtvis är du varmt välkommen in att bara ögonshoppa också, du blir garanterat lika väl emottagen oavsett.

Här finner du kläder av märken som Cream och 8 Design men bara ett fåtal av varje storlek och genomgående av bra kvalité. Stilen är både romantisk, tuff och feminin. 

Edbladh finns representerade både med sina kläder, smycken och inredning. Smycken och inredning finns även ifrån många andra trevliga och spännande märken.

Skönhet både för dig och för hemmet finner du på SkattKammaren Boutique

En av SkattKammaren Boutiques storsäljare är Sensais utsökta skönhetsprodukter med silke i varje hudvårdsprodukt. Detta på grund av en lång historia av silkesspinnerskors lena händer som förvaltats och förädlats. Naturligtvis finner du även andra märken och på hudvård, dofter och makeup.

Ståhl är ett spännande märke inom porslin vars tanke är att göra varje vardag till en fest. Porslinet designas i Sverige och produceras i Portugal och finns att köpa bland annat på SkattKammaren Boutique.

Detta är bara ett litet axplock av vad SkattKammaren rymmer.

Välkomna in och bli överraskade!

Öppettider

Butik:
Tis-Fre 10.00-18.00
Lör 10.00-13.00
Mån & Sön STÄNGT

SkattKammaren Boutique

Apoteksvägen 13
741 42 Knivsta

018-34 31 38

Samarbete och samverkan i Knivsta!

Läs mer om Knivstas företag och våra samarbetspartners