Sagolik Upplevelse

En sagolik upplevelse för festen, konferensen eller om du vill sätta guldkant på en vanlig vardag!
Hos oss kan du hyra badtunna, lösa en mordgåta tillsammans eller boka bugg eller improteater som rolig aktivitet samt hyra festdekorationer.

Hyr en vedeldad badtunna

Upplev solnedgången från ett varmt bad! Hos oss kan du hyra badtunna på släp för 8-10 personer. Hämta den själv hos oss på Ekhamn eller beställ utkörning. Ställ sedan upp den hemma hos dig, fyll med vatten och börja elda. Efter ca 6-7 timmar är den badklar och redo att njutas av.

Badtunnan är alltid fräsch när du hyr den. Då insidan är gjord i glasfiber är den lätt att hålla ren. En klorfri och miljövänlig poolrengöring ingår, med den kan du även fylla med sjövatten. Vi rengör den också efteråt så att du inte behöver tänka på något mer.

Läs mer om vår badtunna och vad som ingår när du hyr den.

Bugg eller improteater som rolig aktivitet

Bugg eller improvisationsteater blir ett jätteroligt inslag på ditt evenemang oavsett om det är en firmafest, möhippa, konferens, födelsedagskalas eller annat!

Vi lär ut bugg med Åhej-teknik. Det är en modern variant av bugg, där dansen är fri och rolig för både förare och följare. Går du ut och dansar socialt är det denna form av bugg som du har mest nytta av, speciellt i Uppsala- och Stockholmsområdet.

Improvisationsteater är en form av teater där allt som sägs och görs hittas på i stunden. Oavsett om du är van teaterapa eller om du aldrig har stått på en scen förut så passar vår kurs dig. Tack vare att teaterformen är så fri går det bra att deltagarna i samma grupp har blandad erfarenhet.

Läs mer om bugg och improteater.

Lös en mordgåta

En mordgåta blir en oförglömlig aktivitet på er fest! Alla får varsin roll i spelet där en är den listige mördaren, men alla är ovetandes om vad som kommer att ske under kvällen. Vem har en hemlig affär? Vem bär på en djup sorg? Vem har motiv för att mörda och vem ljuger om sitt alibi? Frågorna är många och svaren finns dolda bland intrigerna. Förbered er för en sagolik upplevelse…

Läs gärna mer om att boka en mordkväll.

Hyr dekorationer till bröllop och fest

Vi har de perfekta dekorationerna till din fest! Förhöj mysfaktorn med våra fina ljusslingor, rislampor och värmeljushållare. Du fäster dem enkelt där du önskar: i taket, på väggarna, på borden eller under tak i ett partytält.

Läs mer och se bilder på våra dekorationer.

Archery Tag

Archery Tag är en rolig aktivitet med adrenalinpåslag som uppskattas av både ungdomar och vuxna. Spelet påminner om paintball fast med pilbåge och vadderade pilar.

Ni kan antingen komma till oss och spela eller boka hela aktiviteten på den plats du önskar. Vi hjälper till med arrangemanget.

Läs mer här

Sagolik Upplevelse

Ekhamns Gård

Kontakt

Välkommen till en sagolik upplevelse!
Malin & Fredric Wolters

Ekhamns Gård 16
741 91 Knivsta

Telefon:070-29 89 249
E-post:  info@sagolikupplevelse.se
Webbsida: www.sagolikupplevelse.se

Badtunna | Fest | Dans | Improteater | Konferens I Upplevelse

Hyr Ekhamns Gård för din fest eller ditt event. Läs mer här

X