Move 2 Dance – Din dansskola i Knivsta

Välkommen till Move2Dance

Dansa med oss! Nu har vi äntligen även balett på schemat, med fantastiska Rosa! Ta chansen att lära och inspireras av en enormt erfaren dansare och pedagog som tidigare arbetat på både operahus och med namnkunniga kompanier som Cullbergbaletten.Besök gärna hemsidan för att läsa mer om henne och alla oss andra danslärare! Och förstås, spana in kurserna och säkra Din plats! www.move2dance.se Varmt välkomna.

Slået op af Move To Dance i Søndag den 15. januar 2017

Rörelseglädje, Utveckling, Inspiration och Gemenskap är nyckelorden i Move 2 Dance vision

Våra duktiga, engagerade lärare brinner för att inspirera eleven och ger nya utmaningar i takt med elevens utveckling. Vi älskar att se dansarna växa. Vi är även skolan med en fot i branschen. Ja, showbiz alltså! Vi kan ge det lilla extra som gör den stora skillnaden.

Hos oss kan du dansa balett, showjazz, jazz, hiphop/street eller dansmix om du är mellan 5 och 17 år.
Under sommarlovet kan du även spela teater, yoga, busa, uppträda och dansa en hel mängd olika stilar med oss på något av våra populära dagläger!  Eller – om dans verkligen är din grej – delta i vårt helt unika VideoKoncept!

PREMIÄR!Här är resultatet av M2Ds nya koncept DANCE-VIDEO-WORKSHOP!8 Move2Danceare har fått prova på instudering av koreografi, bild/kameragenomgångar, regi och videoinspelning under tre intensiva träningstillfällen och en inspelningsdag!Stort tack till alla koreografer & dansare!ENJOY! ..och självklar får man dela om man vill 😉

Slået op af Move To Dance i Fredag den 26. august 2016

Move 2 Dance lärare

Vi har just nu 8 fantastiska lärare och här är några av deras meriter:

– yrkesdansarutbildningar från Balettakademien och Scandinavian Dance Education,
– pedagogutbildning från Danshögskolan,
– barn- och ungdomsyogalärarutbildning,

– uppdrag för och samarbeten med mycket välkända kompanier som Cullbergbaletten och produktioner som Eurovision Song Contest och Melodifestivalen,

– tävlingsdans på absolut elitnivå i bl. a. Disco,
– Tillsammans över 80 års erfarenhet av dansundervisning av stora och små, nybörjare och professionella, i Sverige och utomlands!

Våra lokaler

Vi tränar i fina, ändamålsenliga lokaler på gymmet WE Knivsta som ligger centralt i Knivsta. Där finns omklädningsrum och dusch, bekväm lounge där du som förälder kan koppla av en stund medan du väntar på ditt barn, eller om det passar dig bättre – passa på att träna i gymet medan ditt barn dansar!

Bara ett stenkast eller två därifrån ligger Högskolan med en danssal där vi har några av veckans lektioner.

Föreställningar och framträdanden

Som elev på Move 2 Dance får man uppleva något som för många är en av årets absoluta höjdpunkter när vi avslutar vårterminen med att showa loss på Stadsteatern i Uppsala! Under året brukar det även dyka upp flera andra tillfällen att uppträda – i parken,  på marknaden, eller,  om du har kommit långt i din dans hos oss, även med artister på TV, festivaler m m.

Hitta till oss

Kontakt

Mer på vår hemsida

Läs mer om våra lärare, kurser, anmälan och roliga saker som är på gång på dansskolan på vår hemsida, www.move2dance.se! Varmt välkommen!

Telefon:

Mail: minna@move2dance.se

Besöksadress:
WE Knivsta, Centralvägen 12, Knivsta
Högåsskolan, Lertagsvägen 1A, Knivsta

X