MJ InterAction

MJ InterAction

”Interaction” betyder samspel eller växelverkan. Det är mitt signum; ett helhetsperspektiv där delarna ska fungera men också att de ska hänga ihop och samverka. Jag vill skapa möjlighet för människor att bibehålla eller förbättra sin hälsa. Jag vill också stödja organisationer i sina komplexa processer för att deras kunder ska uppleva trygghet och tillit.

Mitt namn är Monica Jonsson. Jag är legitimerad sjukgymnast med många års erfarenhet av arbete med människor och organisationer.

Råd, stöd och personlig träning

I ett personligt möte kan du få råd och stöd i frågor som handlar om din fysiska hälsa. Om du har besvär från rygg, axlar, knän eller kroppens övriga leder kan du få tips om vad du själv kan göra för att lindra besvären. Du kan få stöd i din träning om du vill förebygga eller förbättra din styrka, rörlighet, balans etc.

Mer information om personlig rådgivning och träning hittar du här.
MJ InterAction har i dag lokal på Hera hub, St Olofsgatan 9B, Uppsala.

Träna i grupp – med fokus på rörlighet och balans

Nu har vi nyligen avslutat höstens träningspass; Rörlighet och balans. Eftersom det har varit ett stort intresse för denna träningsform är det roligt att kunna planera för en ny period våren 2019. Träningspasset är anpassat för dig som vill komplettera din vanliga träning eller som behöver komma igång efter en längre tids inaktivitet. Passet är också anpassat för dig som är äldre och särskilt vill träna balans och rörlighet för att må bra. Det finns redan nu möjlighet att anmäla sig.

Mer information om kostnad, anmälan etc. hittar du här

I den här videon får du ett litet smakprov:

Samordning och samverkan

Samordning och samverkan kan vara komplext. Nyfikenhet, tillit och tålamod är goda förutsättningar, men det behövs också driv, kunskap och effektiv samordning för att lyckas.
Jag erbjuder ledning och samordning av processer som utvecklar samverkan mellan organisationer mot gemensamma mål. Jag erbjuder också stöd i organisationernas egna processer. Med god intern samordning blir organisationen en trygg och tydlig samarbetspart.

Hälsa och Rörelse MJ InterAction Knivsta

Kontakt

Monica Jonsson
E-post: monica@mjinteraction.se
Mobil: 073 02 73 163
webbsida: www.mjinteraction.se

Hälsa | Träning | Rörelse

Vill du ha fler tips på vad du kan göra i Knivsta så hittar du det här

X