MJ InterAction

 

 

MJ InterAction

”Interaction” betyder samspel eller växelverkan. Det är mitt signum; ett helhetsperspektiv där delarna ska fungera men också att de ska hänga ihop och samverka. Jag vill skapa möjlighet för människor att bibehålla eller förbättra sin hälsa. Jag vill också stödja organisationer i sina komplexa processer för att deras kunder ska uppleva trygghet och tillit.

Mitt namn är Monica Jonsson. Jag är legitimerad sjukgymnast med många års erfarenhet av arbete med människor och organisationer.

 

Hälsa och träning

MJ InterAction erbjuder träningsformer som fokuserar på det som är särskilt viktigt för att må bra långt upp i åren. Träningen avser att förbättra eller bibehålla funktioner men också ge en känsla av välbefinnande, glädje och ro. Du kan också ta kontakt för råd i frågor som rör din fysiska hälsa eller om du behöver stöd i din träning.

Mer information om träning och erbjudanden samt kontaktuppgifter hittar du här

Träningsvideo – Träna med stöd

Lågintensivt träning till skön musik där stolen används som redskap och stöd.  Ett träningspass du har tillgång till digitalt och som du kan använda där det passar dig. Videon är inspelad i Australien. Du kan nästan känna vinden blåsa i håret och saltstänk från havet. Mer information om träningsvideon hittar du här

Länk till trailer 

Av upphovsrättsliga skäl är det inte originalmusik i trailern, men vad sägs om träning till Top Cats, Louis Armstrong, ABBA m.fl?

Samordning och samverkan

Samordning och samverkan kan vara komplext. Nyfikenhet, tillit och tålamod är goda förutsättningar, men det behövs också driv, kunskap och effektiv samordning för att lyckas.
Jag erbjuder ledning och samordning av processer som utvecklar samverkan mellan organisationer mot gemensamma mål. Jag erbjuder också stöd i organisationernas egna processer. Med god intern samordning blir organisationen en trygg och tydlig samarbetspart.

Hälsa och Rörelse MJ InterAction Knivsta

Kontakt
Monica Jonsson
E-post: monica@mjinteraction.se
Mobil: 073 02 73 163
webbsida: www.mjinteraction.se

Hälsa | Träning | Rörelse

Vill du ha fler tips på vad du kan göra i Knivsta så hittar du det här

X