Knivstaprofil Evelina Hörnqvist

Kort om Evelina Hörnqvist

Jag är 32 är och bor i centrala Knivsta med man, två bonuspojkar, min dotter och hunden Ceasar.
Med mitt projekt FriTid Knivsta vill jag få fler barn och ungdomar att röra på sig, utan att det kostar pengar. Med evenemangsdagar och så kallade “familjeuppdrag” som jag lägger upp på FriTid’s Facebooksida och Instagramsida. Då ska hela familjen genomföra uppdraget tillsammans och sedan lägga ut en bild eller film på Facebooksidan.
Jag är stolt Peppare för Generation Pep, en icke vinstdrivande organisation startad på initiativ av Kronprinsessparet, vilket är oerhört häftigt och ärofyllt. Och tillsammans ska vi få Sverige att röra på sig mer.

Jag tror verkligen på Knivsta. Och jag vet att jag kommer få igång människor, på ett roligt, lekfullt sätt, helt kravlöst.

Hur länge har du bott i Knivsta?
Sedan April 2015.

Vad är det bästa med Knivsta?
Ja, jag fann ju kärleken här och vi gifter oss våren 2017, så det är nog det allra bästa.
Knivsta är en alldeles lagom småstad för någon som mig. Lugn och ro.

Tre tips man inte får missa i Knivsta:
– Raw Motion. En träningsanläggning olikt alla andra gym, ett palats fyllt med träningsglädje.
– Stationshuset. Ett oerhört mysigt, välkomnande ställe. Värt ett besök.
– Noors Slott. Ett av Sveriges bäst bevarade träslott från Karolinertiden. Måste upplevas!

X