Knivsta Hudvård

Behandlingar hos Knivsta Hudvård

Hos Knivsta Hudvård kan Du slappna av och bli extra ompysslad. Det är Din tid.

För mig är det viktigaste att du har en underbar stund här och att när du lämnar så går du härifrån nöjd. Jag är här för att möta just Dina förväntningar!

Målet är alltid att du ska njuta av behandlingar med det lilla extra, som Du INTE kan göra hemma. Men inte nog med det, du får också en ordentlig genomgång av vad Du KAN göra hemma, för att bibehålla effekten av behandlingen hos Knivsta Hudvård.

På Knivsta Hudvård erbjuds ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, manikyr/Shellac™, pedikyr och vaxning. Du hittar allt från ekologisk hudvård till medicinsk hudvård. Något för alla!

Produkter hos Knivsta Hudvård

gaia-hudvard-knivsta-princess

GAIA-Ekologisk hudvård från Australien.

dermalogica-knivsta-princess-hudvard

Dermalogica-naturlig, professionell hudvård.

Du kan även köpa presentkort hos Knivsta Hudvård på valfri behandling eller produkt. Presentkortet skickar jag gärna hem till dig eller till den Du vill överraska!

Knivsta hudvårds Janaki Jonsson Nordenfelt är auktoriserad SPA- och hudterapeut och tog sin examen från Gilda skolan, Stockholm, 2010. Gilda skolan är ledande i Sverige och har SHR- samt CIDESCO-diplomerade hudterapeuter. Vilket betyder en gedigen, seriös och internationell utbildning.

Välkommen på vår resa mot en hälsosammare hud!

Fler företag i Knivsta

Princess Face & Body

Kontakt

Telefon: 0727-124585
Adress: Apoteksvägen 11B

Mail: janaki@knivstahudvard.se

Läs mer på: Facebook Knivsta Hudvård

X