Flitiga Fingrar – Den lilla butiken med de stora möjligheterna

Flitiga Fingrar - det utsökta valet

På Flitiga Fingrar finner du det som är vackert!
Utsökt inredning och presenter utvalda med precision, utifrån lång erfarenhet, trendkänsla och kvalité.

Lampor är centrala i butiken precis som i hemmet. Vi har ett brett utbud ifrån olika leverantörer för att du ska hitta pricken över just ditt i, lampan som gör ditt rum komplett.

Textil och Tapet hos Flitiga Fingrar

Tyger ifrån många olika leverantörer hittar du hos Flitiga Fingrar och så även tillbehör om du syr själv. Vill du ha hjälp med sömnaden så ordnar vi det också. Vi syr  upp gardiner, kuddar och överkast, ja, det mesta. För att du ska få de gardiner du drömmer om så har vi också dekorativa stänger, plisséer, lameller och rullgardiner som kan du få måttbeställda.

Länge var vi de enda i Knivsta som saluförde tapeter vilket gör att vi har lång erfarenhet och bra upparbetade kontakter med våra leverantörer Morris & Co och Sandberg. Ett besök hos oss gör att du kan få ett helhetsgrepp på din inredning alltifrån grunden som tapeter, komplettera med rätt tyger och lampor och till sist de exakta, kompletterande inredningsdetaljerna.

Hembesök

Vi gör även hembesök, ger råd och tips samt hjälper till med montering och uppsättning.

Säsong hos Flitiga Fingrar

Vi följer naturligtvis årets växlingar och de olika högtiderna och du hittar alltid något nytt och passande i vårt sortiment. Vi har gåvor anpassade efter alla plånböcker och både barn och vuxna kan här köpa vackra ting att stolt ge bort.

Är det något du saknar i butiken så tar vi gärna hem det åt dig.

Varmt välkommen in i den lilla butiken med de stora möjligheterna!

Flitiga fingrar

Kontaktinformation

Adress: Apoteksvägen 8D, 741 42 Knivsta

Telefon: 018 – 34 13 50

Öppettider: Må-Fr: 10-18, Lö: 10-15, Sö: Stängt

Hemsida för mer information

X