augusti, 2017

mån14aug09:0016:00SeglarlägerLär dig segla jolle!09:00 - 16:00 Alla Kategorier:Barn och Ungdom,Friluftsliv

Information

Välkommen till KOJK – föreningen med vind i seglen!

Heldagsläger: måndag-fredag, 14-18 augusti, 09.00 -16.00

Målgruppen för alla läger är både nybörjare och fortsättningsseglare i ålder mellan 8-15 år, simkunnighet (200 m) är dock ett krav.
Båttypen som i huvudsak används är optimistjolle men även flermansbåten 2-krona kommer att provas på tillsammans med ledarna.
Klubbens tränare är ledare under lägren. En lägeransvarig finns utsedd för respektive vecka och är tillika kontaktperson för föräldrar avseende alla dagliga och praktiska frågor, likvälvid vid behov av frånvaroanmälan.
Det kommer att bli mycket segling och när vädret så tillåter även mycket bad och lek. ”Segelträning under lekfulla former” är temat för lägrens olika aktiviteter.

Antalet platser är begränsat till 15 deltagare. Deltagare med egen båt kan utöka gruppen.

Läs mer här om KOJKs läger

Anmälan till läger

Vägbeskrivning:
Från E4:an på Gredelbyleden svänger man av första vänster efter 50-skyltarna in på Tuvstarrsvägen.
Från Vassundahållet så fortsätter man förbi nedfart mot centrum och förbi Gredelby skola. Sväng höger in på Tuvstarrsvägen vid övergångsstället ca 500m efter skolan.

Följ Tuvstarrsvägen och sväng sedan vänster in på Valloxvägen direkt erfter 30-skyltarna. En kort bit in på Valloxvägen går en liten väg mellan två villor (nummer 56 & 54), där svänger man in och följer vägen ned till parkeringen.

Mer

Tid

(Måndag) 09:00 - 16:00

Arrangör

X