augusti, 2017

sön20aug13:3017:00Dansa loss med Sigrid Bernson och Tobias Bader från tv4:s Let's Dance!På Ängby Park13:30 - 17:00 Alla Kategorier:Dans,Familj

Information

En eftermiddag med 100 % BOOST av dansglädje & energi på anrika Ängby Park!

Tag chansen och DANSA LOSS med Sigrid Bernson och Tobias Bader från Tv4:s Let’s Dance! Paret bjuder på en inspirationskurs för tonår/ungdom och vuxna i två timmar med olika dansstilar.
Eller varför inte ta familjen och kom och titta på och njut av en härlig eftermiddag av massor av dans! Allt från en läcker Vals till en fartfylld Jive och roliga shownummer till härlig musik! Alla är välkomna – gammal som ung!

Entré 200 kr – Förköpsbiljetter går att köpa via Biljettmonster.se www.biljettmonster.se
(För kampanjkod för samarbetspartners med Visit Knivsta samt medlemmar i föreningen Scenkonstnärerna vänligen maila hej@visitknivsta.se)

Biljetter säljs även på plats i mån av plats (endast kontant eller swish i kassan)

För dig som vill delta på kursen – Förboka redan idag för att säkerställa din plats! (vid anmälan ange din ålder, för statistiken, samt kontaktinfo)
200 kr / person (entré ingår) Skicka din anmälan till: kultur@visitknivsta.se

Eftermiddagens program:

Biljettkassan öppnar 13.30
Kl 14.00 -16.00 Dans med Sigrid Bernson och Tobias Bader

Fika finns att köpa på plats under hela eftermiddagen (endast kontant eller swish)

Dansa i Knivsta!
I Knivsta finns många tillfällen för dans! Vill du börja på Knivstas professionella dansskola för barn och ungdom Move2Dance?
Kanske vill du gå en buggkurs med Malin på Sagolik Upplevelse. Eller vill du bli medlem föreningen i Dansgänget?
Information finns på plats

Om Sigrid och Tobias:

Sigrid Bernson har medverkat i Let’s Dance sedan 2011, då hon tävlade med Andreas Weise. Följande år vann hon tävlingen tillsammans med Anton Hysén. År 2013 var hon i par med Erik Segerstedt och 2014 vann hon sin andra seger – denna gång med Benjamin Wahlgren.

Tobias Bader är en svensk proffsdansare, känd från bland annat Let’s Dance. Tobias Bader har bland annat dansat med Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren i tävlingen. Tobias har vunnit VM i swing och flerfaldig Svensk mästare i Bugg, Disco hustle, Dubbelbugg, Swing, Salsa.

Mer

Tid

(Söndag) 13:30 - 17:00

X