Al Pitcher på Ängby Park!

lör14aug19:00lör20:00Al Pitcher på Ängby Park!Stand up

Information

Al Pitcher på Ängby Park kl 19.00! Han är komiker, ståuppare och föreläsare med humoristiska betraktelser om Sverige och det “typiskt svenska” som leder till gapskratt!

Han kom som ett nyzeeländskt yrväder en dag och hade en energi och en observationsförmåga som kunde göra humor av alla svenska vardagssituationer. Inom kort hade han tagit den svenska humorscenen med storm.

Mästerkomikern Al Pitcher anlände till Sverige 2010, och redan året efter hade han lyckats kamma hem priset som ”Sveriges roligaste komiker” på Svenska standup-galan! 2016 visade SVT ‘Fyfan Sverige’ och den hade över 1 miljon visningar under året.
2017-2018 hade Al stor framgång med sin standup show ‘Sweden Syndrome’, där han turnerade i hela Sverige och även i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam. Under den turnén fick Al några av sina bästa recensioner hittills i sin karriär.

I samband med Sveriges nationaldag 6 juni valde SVT att sända hans show på TV och samma dag fick Al sitt svenska medlemskap.

Al Pitcher har en sällsam förmåga att snappa upp det mest vardagliga och göra humor av det. Och ju mer vardagligt och svenskt – desto större igenkänningsfaktor! Välkommen till en oförglömligt rolig föreställning. – Du kommer garanterat le lite extra nästa gång du hör ordet ”Fika”!

LÄS MER OCH BOKA BILJETTER VIA Tickster.com här!
Plats: Ängby Park i Knivsta

Arrangör James Mckie Media

 

Upplev Knivsta med oss!
Som ett led att i att stötta Knivstas företagare lyfter vi besöksmålet Knivsta i projektet Upplev Knivsta med Visit Knivsta och Knivsta kommun
Följ oss och tagga dina bilder med #visitknivsta

Visit Knivsta – en plats för alla smaker! 

 

Mer

Tid

(Lördag) 19:00 - 20:00