Visit Knivsta lyfter besöksmålet Knivsta i projekt med Knivsta kommun!

Visit Knivsta och Knivsta kommun samarbetar

Upplev Knivsta med oss!

Som ett led att i att stötta Knivstas företagare lyfter vi besöksmålet Knivsta i projektet “Upplev Knivsta” med Visit Knivsta och Knivsta kommun

Besöksbroschyr

Från och med onsdag, 30 juni, finns en besöksbroschyr att hämta i kontaktcenter eller kan skickas per post till verksamheter som träffar besökare. Mejla till knivsta@knivsta.se för att få den postad.

Flyers och menyer på kontaktcenter

Platser med samlad besöksinformation skapas i kommunhuset och i CIK. Du som driver verksamhet som vänder sig till privatpersoner får synas med tryckt information, såsom till exempel flyer eller meny. Lämnas i kontaktcenter eller skickas dit per post.

Digital evenemangskalender med företagsevent

Genom ett samarbete mellan kommunen och Visit Knivsta får företagare i Knivsta kommun möjlighet att kostnadsfritt lägga upp publika event, såsom till exempel öppet hus i kalendariet på visitknivsta.se under resterande del av 2021.
Kontakta hej@visitknivsta.se för mer information.

Lista med tips på BO, SHOPPING och ÄTA

Visit Knivsta listar tips på lokala aktörer webbplatsen under rubrikerna Bo, Äta och Shopping.

Ett enskilt samarbete med oss på Visit Knivsta ger alltid mer för företag och föreningar men det är roligt att nu ta ett steg till mot att visitknivsta.se ska bli en komplett informationskälla för Knivstas invånare, företag och besökare.

För det är ju tillsammans som vi blir attraktiva!

Följ Visit Knivsta i sociala medier

Följ oss och tagga dina bilder med #visitknivsta

Visit Knivsta – en plats för alla smaker!

X