Ateljé Reija Karjalainen – Ett konstnärshem

Reija Karjalainen en väletablerad Knivstakonstnär

Reija flyttade till Knivsta för 20 år sedan och startade i samband med det sin professionella karriär som konstnär. Hon är autodidakt och har ett tydligt eget uttryck, stil och teknik då hon använder kolpenna på linnedukens råa baksida. Reijas tidigare New York-gallerist likanar hennes verk vid Matisse och den egyptiska traditionen.

Ett konstnärshem

Tidigt i sitt konstnärskap beslöt Reija sig för att göra någonting unikt av sitt skapande, att utgå ifrån det egna hemmet och platsen hon kom att flytta till. Att på ett härligt sätt kombinera det hon tycker allra bäst om. Inredning, hus och trädgård har roat Reija sedan jag var ett litet barn och är en självklar del av hennes kreativa liv, berättar Reija. Kronhem är därför under ständig förvandling och utveckling. Och förändras genom åren då paret prövar sig fram och ändrar och förbättrar.

Reija och hennes man bjuder på att generöst sätt in dig till sitt vackra hem, en plats för ro och inspiration! Och naturligtvis finns Reijas oljemålningar, giclée-tryck, vykort och bricka att köpa i ateljén men du är också välkommen att bara besöka och njuta av konst och omgivning.

Varmt välkommen!

Kontakt

Adress: Hagelstena Kronhem 134, Knivsta

Kronhem och Reijas ateljé, hem och trädgård ligger bakom Ängbyskogen, mellan gårdarna Hagelstena och Brantshammar, cirka 2 km öster om väg 255. Tag av mot Alsike direkt efter Edebykorset i Vassunda i riktning Uppsala.

Kontakt:

Telefon: 0704-93 86 79

E-mail: info@reija.se

Hemsida: www.reija.se

 

 

Öppet i Reijas ateljé, galleri och trädgård

Öppet första söndagen i månaden kl.12-16, samt efter överenskommelse.

Ring eller skriv om du vill komma en tid som passar dig bättre!

 


 

Konst| Utflykt| Trädgård

Ateljé Reija Karjalainen

Mer konst i Knivsta hittar du här

X