Amellting – kreativa kurser och konferenser

Kreativ konst

Amellting erbjuder olika sorters konst. Tavlor, keramik, hantverk, textil, foto, fotomontage mm, tecknat (blyerts, tusch, kol), målat (olja, akvarell, akryl, glasfärg mm)

Tavlor och keramik är skapade i blandade tekniker, på olika sorts underlag (duk, pannå, trä, metall mm) och med blandade stilar.

Söker du den unika gåvan eller vill unna ditt hem eller arbetsplats vacker utsmyckning så har Amellting.det perfekta konstverket.

Kurs hos Amellting

På Amelltings kurser börjar vi skapandet utifrån ett tema eller en specifik sak t ex binda en krans, juldekorationer, glasskål etc för att sedan låta skapandet få fritt flöde. Ni har tillgång till Amelltings stora utbud av material, stöd ifrån kursledaren vid behov men framför allt, frihet för kreativiteten.

På kursen används det som finns i ateljén utöver själva kursmaterialet och på Amellting finns möjlighet för människor att berika sina liv med kreativitet och bejaka lusten att våga skapa efter eget tycke. Amellting ser till att hålla drömmen vid liv och för några timmar kan du skapa av hjärtans lust i en härlig miljö.

När du bokar en kurs på Amellting börjar du med en resa ut på landsbygden trots att det endast är något mer än ett stenkast ifrån Uppsala och Knivsta. Lugnet börjar ta plats i dig redan på resan ut till Lagga och du möts av frisk luft, öppna åkrar, och fridfull skog, fri parkering och stora ljusa lokaler.

Hiss och toalett finns att tillgå invid lokalen.

Fika ingår alltid i kurserna.

Kreativ gemenskap på Amellting

Tjejmiddag, herrmiddag, möhippa, pensionärsträff, utflykt från äldreboendet, födelsedagskalas etc.

Ta chansen och stärk er relation, ha trevligt tillsammans i kreativt skapande.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs. Alla får plats att skapa på Amellting. På kurserna får du skapa i olika tekniker och blanda stilar som egentligen är helt otänktbart, men på Amellting är allting möjligt!

Boka hos Amellting

Skratta och skapa med härliga vänner, blivande svärmor, barndomsgänget…

Låt medarbetarna teamworka och måla tavlor i grupper och ha ett eget vernissage för varandra vid dagens slut. Bäst tavla vinner ett roligt pris… Det är oftast vid fritt skapande som en medarbetare kan blomma ut.

I samband med konferenspaketet finns det mölighet att beställa mat ifrån Cajsas Kök. Det finns även möjlighet att ta med egen matlåda då micro finns.

Om kreativiten för en stund blockeras kan du hjälpa upp den med att skjuta luftpistol, spela minibordtennis, eller varför inte boka en tid efter kursen på Knivsta Fys och Paddel som ligger precis i lokalen under Amellting.

Verkar detta vara något för dig/er så hör gärna av dig för priser, tider och annat!

Sänd mig gärna ett mail på:

amelltings@gmail.com

Anita på Amellting

Jag som driver Amellting heter Anita Ellström och jag är autodidakt konstnär som har hittat tillbaka till skaparkraften efter 40 år. Därför brinner jag också för konsten att bejaka det inre livet genom att vara kreativ och skapa något med händerna. Jag är av den uppfattningen att ALLA kan skapa, bara det finns rätt förutsättningar. Amellting har precis rätta lokaler för denna kreativa avkoppling.

Jag började själv med att gå på ett öppet hus på folkuniversitetet där man fick pröva på att rita/måla. Jag var helt säker på att jag inte ens kunde rita en streckgubbe, men jag prövade ändå… och jag häpnade över resultatet när kursledaren vände på mitt papper… DÅ förstod jag…. ALLA kan skapa med rätt förutsättningar! Och sedan dess har jag skapat oavbrutet och tycker nu att fler borde få chansen att vara kreativa och det kan du verkligen vara på Amellting.

Kontakt

Adress:

Amellting

Marma 107, 74193 Knivsta

(Marma gårds företagsby)

 

Telefon: 0709-226222

E-post: amelltings@gmail.com
Läs mer om Amellting på amelltings.se 

Öppettider

Butik 

Onsdagar 14:00-16:00

Kurser

Måndag – Torsdag 13:30-17:30

Konferens

Fredag 08:00-17:00 

Konst | Kurs | Konferens

Amellting

Vill du ha fler tips på vad du kan göra i Knivsta så hittar du det här

Hitta fler spännande företag i Knivsta här

X