Alsike Fastighets AB – Knivstas utvecklingsbolag

Om Alsike Fastighets AB

Alsike Fastighets AB är ett kommunägt aktiebolag med uppdrag utveckla, planlägga, förvärva, anlägga kommunalteknisk infrastruktur och sälja tomt- och kvartersmark i Knivsta Kommun.

Är du intresserad av att etablera dig och ditt företag i Knivsta eller letar du tomt för att flytta till en av Sveriges mest expansiva kommuner så är det Alsike Fastighets AB du ska vända dig till då de säljer byggklara tomter.

Bolaget ska även verka för att få arbetsgivare att etablera sig i Knivsta,gärna kunskapsintensiva företag och verksamheter.

Alsike Fastighets AB är verksamma i hela Knivsta kommun och strävar mot ett allt energismartare sätt att bygga och bo på. Detta görs bland annat genom att arrangera utbildningar i Passivhusbyggnation, den välfungerande BoKvarmodellen samt andra miljömässigt smarta lösningar som bolaget nyttjar och gärna delar med sig av.

Knivsta har ett oslagbart läge i Mälardalen, Sverige och världen.

Närheten till E4:an och järnvägen ger mycket goda pendlingsmöjligheter. En bussringlinje trafikerar sträckan Knivsta-Alsike-Knivsta och det finns en direktbuss till Uppsala.

Avståndet till Arlanda flygplats är endast 20 km, till Stockholm 50 km och till Uppsala 20 km. Med tåg till Arlanda tar det endast 7 minuter och 7 sekunder.

Alsike Fastighets AB

Kontakt

Adress: Centralvägen 18, Knivsta

Telefon: 018-34 70 17

Mail: info@alsikebolaget.se

Mail till näringslivsutvecklare Kent Ryberg

Hemsida

 

X